top of page

12- TIMMARSPAKETET 22500 kr**

 

Ett heldagsreportage täcker allt från tex frisör/påklädning till bröllopsvals. Ni får ca 400 utvalda, redigerade och högupplösta bildfiler där ca 1/3 del är konverterade till svartvitt. Bildfilerna är högupplösta och går att använda till förstoringar upp till A3. Ni får även ett bildspel med musik som innehåller ca 100 av de bästa bilderna. Det ingår även ett PDF-bildspel som gör att ni lätt kan visa/titta på alla era bilder. Bilderna levereras via en nedladdningslänk. 

 

I heldagsreportaget ingår ett album som täcker hela eller del av er bröllopsdag. Albumet är tryckt av ett mycket populärt och bra albumtryckeri: blurb.com.

Mina album är stora och har hård pärm med tryck på utsidan av pärmen. De är i formatet 33 * 28 cm. Papperskvalitén är premium halvblankt vilket ger albumet fantastiskt djupa och vackra färger.

 

BRÖLLOPSPORTRÄTT  4900 kr**

 

Porträttfotografering under  1 timme. Ni får ca 40st utvalda, redigerade och högupplösta bildfiler där ca 1/3 del av bilderna är konverterade till svartvitt. Bildfilerna är högupplösta och går att använda till förstoringar upp till A3. Det ingår även ett PDF-bildspel som gör att ni lätt kan visa alla era bilder. Bilderna levereras via en nedladdningslänk.

3- TIMMARSPAKETET 9500 kr**

 

Porträttfotografering samt vigsel och gratulationer. Ni får ca 150 st utvalda, redigerade och högupplösta bildfiler där ca 1/3 del är konverterade till svartvitt. 

Bildfilerna är högupplösta och går att använda till förstoringar upp till A3. Det ingår även ett PDF-bildspel som gör att ni lätt kan visa/titta på alla era bilder. Bilderna levereras via en nedladdningslänk.

 

**Alla priser är inklusive moms, reseersättning tillkommer 35 kr/mil.

Vid långa resor med övernattning kan kostnader för boende tillkomma, det är dock något som vi kommer överens om före ert bröllop,

det skall inte finnas några dolda kostnader.

 

Jag fotograferar bröllop i hela Sverige men i synnerhet Gotland och Stockholm. Resor är en naturlig del i mitt liv och jag reser gärna

till just er bröllop. Jag bor på Gotland och ordnar gärna ett

möte med er och berättar mer.

ALBUM

Jag gör gärna ett album som täcker hela eller del av er bröllopsdag. Albumen täcker allt från 3 till 14 timmars bröllopsreportage. Albumen är tyckta av ett mycket populärt och bra albumtryckeri: blurb.com. Mina album är stora och har hård pärm med tryck. De är i formatet 33 * 28 cm. Papperskvalitén är premium halvblankt vilket gör albumet både tåligt och med fantastiska djupa och vackra färger.

Kvalitén på albumen är mycket hög. Priset startar på 2900 kr.

Länken nedan tar dig till blurb.com/leanderfotograf och

visar ett stort urval av mina tidigare album.

bottom of page